2022 was WOOOW!

WOOOW! Het jaar 2022 is voorbijgevlogen. Samen kijken we met trots terug op onze projecten van het afgelopen jaar. Daarom laten we nog een keer met trots onze highlights aan jullie zien;

Aktiesport A-TEAM 

In 2021 zijn we begonnen met de A-TEAM campagne. Dé sociale mediacampagne voor Aktiesport. Op een grappige, laagdrempelige en urban manier hebben we de afgelopen 2 jaar de nieuwe collecties van Aktiesport en diverse belangrijke onderwerpen onder de aandacht gebracht bij jongeren. Hiervoor zetten wij ons eigen A-TEAM in. Een team van vief getalenteerde urban influencers met ieder zijn en haar kwaliteiten. Van dans tot humor en voetbalskills. Alles komt voorbij!

Na twee jaar mogen we met trots vertellen dat we van 20K naar 250K volgers zijn gestegen op TikTok en hebben we miljoenen views per maand.

Meer weten? Lees onze A-TEAM items! 

Panna Knock Out kampioenschappen 

Elk jaar organiseert Panna Knock Out twee grote kampioenschappen in Nederland. De Nederlandse kampioenschappen waarbij alle winnaars van de Panna Knock Out toernooien van het afgelopen jaar bij elkaar komen en strijden voor de titel; “Nederlands kampioen Panna Knock out.”

En natuurlijk de World Finals waar alle grote spelers van over de hele wereld naar Rotterdam komen voor de titel van World Champion Panna Knock Out.

Dr.WOOOW! is al een aantal jaren actief bij de online en offline ondersteuning van deze grote evenementen. Maar dit jaar was wel speciaal! Dit was het eerste jaar dat Dr.WOOOW! volledig verantwoordelijk was voor de livestream van beide evenementen.

Meer weten over ons WOOOW! moment? Lees dan snel onze items!

PUMA City Crews

Sinds 2018 bezoeken we verschillende amateurclubs in Nederland met de PUMA Branded bul vol voetbalschoenen. Elk jaar wordt hier een thema aangekoppeld om zo de nieuwste collectie voetbalschoenen in de spotlights te zetten. Ook dit jaar zijn we op pad geweest met onze bus! Samen met een professionele freestyle voetballer zijn  we tijdens trainingsavonden en wedstrijden langs verschillende amateurvoetbalclubs gereden.

Met deze actie hebben we honderden jongeren kennis laten maken met de nieuwe collectie van PUMA. Hierdoor hebben wij ook een aantal mooie WOOOW-momenten kunnen afvinken.

Meer weten? Check het item op onze site.

Marketing highlights 

De afgelopen tijd zijn wij online erg actief geweest om de nieuwste urban online en offline marketing ontwikkelingen met jullie te delen. Hoe werkt marketing op TikTok nou eigenlijk? Welke ontwikkelingen heeft Instagram doorgemaakt en hoe bepaal je welke influencer het beste bij jouw merk past?

Wij geven je alle tips en tricks op onze site! 

Klaar voor een nieuw jaar! 

Ga je in 2023 straten met een marketingproject en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij van Dr.WOOOW! staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Voor nu willen wij jullie hele fijne kerstdagen wensen en een gelukkig nieuw jaar! Op naar een jaar vol nieuwe WOOOW! momenten!