World Champions live in beeld

De Nederlandse kampioenschappen Panna Knock Out in Amsterdam zijn nog maar net voorbij en wij staan al op de volgende kampioenschappen.

Op zaterdag 10 september 2022 werden namelijk de Panna Knock Out World Finals gehouden in Rotterdam! De Creative Cruyff Court aan de Varkenoordseweg in Rotterdam werd omgetoverd als echte panna dome.

De welbekende wereldkampioenschappen van Panna Knock Out is een jaarlijks toernooi dat wordt gehouden in Rotterdam. Panna kent al een tijdje verschillende spelers, van over de hele wereld, die aan de top staan in deze scene. Deze spelers uit bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken, Engeland en Polen streden voor de titel; World Champion Panna Knock Out 2022.

In de categorieën Ladies en Men gingen de wedstrijden hard tegen hard. Maar uiteindelijk kon er maar één de beste zijn. Harriet Pavlou en Mehdi Amri mogen zich daarom ook World Champion 2022 noemen.

” data-wplink-url-error=”true”>“We’d like to thank everyone involved for killing it again… Love!”

Around the world

Voor de 2de keer op rij hebben we nu de live uitzendingen van Panna Knock Out morgen verzorgen. En zeker met succes!

Omdat de organisatie bij dit evenement te maken had met fans van over de hele wereld was het cruciaal dat er online meegekeken kon worden. Niet iedereen had namelijk de tijd en mogelijkheid om naar Rotterdam toe te komen.

Wij van Dr.WOOOW! wisten hier wel raad mee. Net als we op de Nederlandse kampioenschappen in Amsterdam hebben gedaan, konden we de wedstrijden via een livestream uitzenden.

Tijdens de finalewedstrijden hebben we diverse camera’s gebruikt om het evenement in beeld te krijgen. Door een livestream setting te bouwen op het evenemententerrein konden de beelden direct geselecteerd worden voor de uitzending op YouTube. Natuurlijk inclusief commentaar en tussenstanden!

Sociale media 

Ook hebben wij voor dit evenement weer verzorgd voor interactieve content op sociale mediakanalen van Panna Knock Out. Aankomende weken komen er op YouTube verschillende wedstrijden online die terug gekeken kunnen worden door de spelers of fans.

Het maken van de aftermovie, terugblikken en skill video’s voor het Instagramkanaal van Panna Knock Out ligt ook in onze handen. Op deze manier blijft  de community betrokken en is er spraken van genoeg spraken van interactie.

Zelf een livestream of videocontent nodig voor je evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen zorgen we voor nog meer WOOOW! momenten.