WOOOW! Live op het Nederlands kampioenschap Panna Knock Out

Al een aantal jaar mogen wij van Dr.WOOOW! samenwerken met Panna Knock Out. Een wereldwijd platform dat voor den door straatvoetballers wordt gerund. Met de organisatie van verschillende toernooien door heel Nederland worden jongeren geactiveerd en gemotiveerd om te gaan voetballen.

Eén keer per jaar wordt dan ook het Nederlands kampioenschap panna georganiseerd. Een toernooi waar honderden jongeren strijden voor de titel Nederlands kampioen in hun eigen leeftijdscategorie. Afgelopen zondag 28 augustus vond ook deze plaats in Amsterdam. Recht tegenover het treinstation Bijlmer Arena.

Zoals Panna Knock Out laat ook weten; “De dag werd gevuld met akka’s en panna’s maar vooral met veel goede vibes.” Deze acties en vibes hebben wij kunnen vastleggen met camera’s.

Videocontent

Op dit Nederlands kampioenschap hebben wij alle videocontent mogen verzorgen. Met vier verschillende cameramannen hebben wij alle wedstrijden, skills, jongeren en crewleden vast kunnen leggen om hier uiteindelijk een toffe aftermovie van te kunnen maken. Diverse beelden zullen ook gedeeld worden op het Instagramaccount van Panna Knock Out Benelux. Hierdoor kunnen alle spelers en toeschouwers nagenieten van het toernooi en wordt er gezorgd voor wat extra interactie op je kanaal.

Livestream

Het komt ook altijd voor dat vrienden, familieleden en andere jongeren niet aanwezig kunnen zijn bij het toernooi. Hiervoor wordt een livestream ingezet. Een tool waarmee je online mee kan kijken met het evenement op YouTube.

Dit hebben wij ook kunnen realiseren bij het Nederlands kampioenschap Panna Knock Out. Met eigen apparatuur en cameramannen hebben we de halve finales en finales kunnen uitzenden op het YouTube kanaal van Panna Knock Out.

Zelf een livestream of videocontent nodig voor je evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen zorgen we voor nog meer WOOOW! momenten.

Wij willen alle winnaars feliciteren met hun titel en Panna Knock Out bedanken voor de mooie samenwerking. Up to the next one!