WOOOW evenementen van A tot Z

Een aantal weken terug stond Rotterdam in het teken van de Rotterdamse Street Culture week (RSCW). Een week waarin de urban street scene van Rotterdam in de spotlight staat, de communities bij elkaar komen, jongeren kennis laten maken met de scene en verschillende evenementenproducties van start gaan.

Wij van Dr.WOOOW! hebben tijdens RSCW niet stilgezeten en zijn een samenwerking aangegaan met de basketbal community Concrete Lions.

Op zaterdag 3 september werd het Concrete Lions 3X3 PRO Basketbal Tournament georganiseerd op het Creative Cruyff Court in Rotterdam-Zuid. Verschillende 3X3 basketbalteams uit Nederland en België waren aanwezig en streden voor het prijzengeld en een ticket voor de World Tour.

Concrete Lions

Concrete Lions is een basketbal community uit Rotterdam. Opgericht en geleid door voormalig Internationaal 3X3 basketballer Alpha Sow. Bij Concerete Lions geloven ze in het spel op pleintjes en de ontwikkeling van jongeren op het gebied van sport, sociaal en maatschappelijk vlak. Al meer dan 10 jaar organiseren ze toffe evenementen en clinics voor jong en oud. Het doel? Jong en oud op een sportieve wijze met elkaar verbinden.

Organisatie van A tot Z

Om dit toernooi zichtbaar te maken hebben we er voor gezorgd dat er online marketing aanwezig was. Het maken van online flyers en het verspreiden hiervan, opzetten en updaten van de officiële website van Concrete Lions en tot slot het maken van de aftermovie voor een blijvende herinnering.

Ook lag de gehele evenementenproductie in onze handen. Met een team ervaren medewerkers binnen ons team en uit de basketbalscene hebben we het evenement opgebouwd en een basketbalcourt gecreëerd en belicht. Op de dag zelf hebben we het evenement draaiende gehouden en zijn we de dag geëindigd met het afbouwen en opruimen van het terrein.

Ook de organisatie en evenementenproductie uithanden geven? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we binnen uw wensen en behoeften naar de mogelijkheden. Samen creëren we een WOOOW-moment!