The road to the 250K A-TEAM volgers!

Je komt bijna niet meer om ons A-TEAM heen. Een skill video van Nasser el Jackson of het voorspellen van wedstrijden met Nichara en Yazimina. Wanneer je zoekt op Aktiesport zie je één van onze A-TEAM koppies wel voorkomen.

A-TEAM

In 2021 zijn we begonnen met de A-TEAM campagne van Aktiesport. Het doel; de Nederlandse jongeren vanuit het positieve van urban inspireren, motiveren en daarmee de brand identiteit van Aktiesport versterken.

Door onze kennis en ervaring binnen de urban culture weten wij als geen ander hoe we op deze marketingcampagne moesten inspelen. Met een groep getalenteerde jongeren uit verschillende disciplines brengen we op een positieve manier de collectie van Aktiesport onder de aandacht van de doelgroep. Dit doen we door een flinke dosis humor en skills toe te voegen aan onze content.

The road to 250K!

Vorig jaar hebben we de 200 duizend volgers op TikTok kunnen afvinken van ons lijstje. Een mijlpaal waar we trots op zijn! Op dit moment zijn we aan het aftellen om de volgende mijlpaal af te kunnen vinken. Wij zijn namelijk on the road to the 250 duizend volgers!

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat ons publiek vooral geïnteresseerd is in diverse voetbalwedstrijden. Battles tussen twee clubs uit de Champions League of voorspellingen van WK wedstrijden, de views blijven stijgen.

A-TEAM leden, winkels en producten worden herkend in video’s. Met onze maandelijkse miljoenen views op Instagram en TikTok weten we jongeren te bereiken op een manier waarop we met Aktiesport de doelgroep willen bereiken.

Wat zal het jaar 2022 ons uiteindelijk brengen? Volg het TikTok en Instagram account van Aktiesport om op de hoogte te blijven van al onze gemaakte content.

Campagne starten

Wil je zelf een marketingcampagne starten om op een leuke manier je doelgroep te kunnen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen trekken we op een unieke en positieve manier de aandacht van je doelgroep.