200K volgers voor het Aktiesport A-team!

In 2021 hebben we met Aktiesport de  A-TEAM campagne gelanceerd. Het A-team is een groep jongeren met diverse talenten uit verschillende disciplines zoals dans met Jeems, eSports met Aristote Ndunu, Tiktok met Yazmina en Nichara en natuurlijk straatvoetbal met Nasser el Jackson. Met dit team brengen we de Aktiesport collectie op een positieve manier onder de aandacht zonder een overdreven commercieel sausje maar vooral rauw, vol skills maar vooral ook vol humor.

Het doel van dit project? Nederlandse jongeren vanuit het positieve van urban inspireren, motiveren en het daarmee versterken van de brand identiteit van Aktiesport als dé Nederlandse sportretailer.

Eindresultaat

Samen met het Aktiesport A-TEAM hebben we het afgelopen jaar veel nieuwe content weten te creëren waarin we inspelen op de actuele thema’s en trends. Door deze thema’s te behandelen met de nodige humor en door de juiste engagement met de doelgroep is het Instagram en TikTok kanaal van Aktiesport enorm gestegen.

We kunnen daarom met trots zeggen dat we de 200K volgers op TikTok hebben aangetikt. Een stijging van maar liefst 1566%(!) ten opzichte van de 12K waarmee we gestart zijn.

Met meer dan 10 miljoen Instagram views, 40+ miljoen TikTok views en 2,8 miljoen likes zijn we boven onze ieders verwachtingen gestegen. Daarbij zien wij dat we met het Aktiesport A-TEAM een inspiratiebron en trendsetter zijn in het (sport)retail landschap.

Wij zijn Aktiesport dankbaar voor de vrijheid en het vertrouwen en zijn trots op deze teamprestatie!