Instagram functie waar content managers blij van worden!

Instagram komt met een nieuwe update waar alle content managers onder ons stiekem heel vrolijk van worden. Namelijk het inplannen van content op Instagram zelf!

Een woordvoerder van Meta, eigenaar van Instagram, laat weten dat ze bezig zijn met het testen van een nieuwe functie op de app. Met deze functie wordt het inplannen van content op je Instagram feed mogelijk.

Inplannen maar!

Een aantal mensen zijn uitgekozen om deze nieuwe functie uit te proberen. Dit betekent dat nog niet iedereen kan genieten van deze nieuwe functie. Ben je wel de gelukkige van deze update? Dit is hoe het werkt:

  1. Kies een foto die je wilt delen
  2. Bewerk deze foto en klik op volgende
  3. Je komt nu op het laatste scherm terecht voor je de foto gaat delen op je account.
  4. Scrol naar beneden en klik op ‘geavanceerde instellingen’.
  5. Hier vind je nieuwe opties om je post in te plannen. Kies een datum en tijdstip en je post kan ingepland worden!

Zoals eerder aangegeven is deze functie nog niet bij iedereen beschikbaar. Ook laat Instagram niets los over een eventuele release data. Wij zullen je uiteraard op de hoogte houden! Tot die tijd wordt het dus wachten of gebruik maken van andere inplan apps zoals Buffer, Later en Facebook.

Liever niet zelf posten

Wil je tot die tijd het posten van je content toch uit handen geven? Wij van Dr.WOOOW! kunnen dat voor je regelen. Kijk maar naar de sociale mediakanalen van Aktiesport!

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden binnen uw wensen en behoeften.