WK 2022, positieve en urban content

We hebben er lang op moeten wachten en de timing is iets anders dan de afgelopen jaren. Het WK voetbal komt er dan echt eindelijk aan! Dit jaar vinden de wedstrijden plaats in Qatar, een stad met een verhaal en een slechte reputatie kijkend naar het WK voetbal. Opvallend is dat veel bedrijven een stapje achteruit doen wat betreft het maken van content over deze World Cup.

Al bijna twee jaar zijn wij met de A-TEAM campagne van Aktiesport bezig en we zijn ondertussen miljoenen views, likes en volgers verder. Wat hierbij opvallend is, is voetbal gerelateerde content het allerbeste werkt voor Aktiesport. Verschillende Champions League, Europa League, Eredivisie en EK wedstrijden zijn al voorbijgekomen. Wat in dit rijtje niet mag ontbreken zijn de aankomende WK wedstrijden.

Positieve World Cup content

Afgelopen weken zijn wij daarom druk bezig geweest om met het A-TEAM content betreft het WK te produceren. Met deze content focussen we ons op de wedstrijden die gespeeld gaan worden en de highlights die hieruit voortkomen.

Op een positieve en urban manier zullen wij het WK assortiment van Aktiesport in de spotlights zetten en de volgers laten speculeren over de uitslagen van de speelrondes.

Benieuwd naar ons bereik de aankomende weken? Volg Aktiesport op Instagram of check onze TikTok video’s! 

Ook op een positieve en urban manier inspelen op relevante onderwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden!