TikTok; de nieuwe hype voor jong en oud

Je kunt er bijna niet meer omheen, TikTok. Het werd in 2017 gelanceerd en binnen no-time werd deze app een groot succes onder jongeren. Nu, bijna 4 jaar later, telt TikTok meer dan 1 miljard gebruikers van over de hele wereld!

Tijdens corona is het gebruik van TikTok alleen maar versterkt. Niet alleen jongeren maar ook de oudere generatie heeft TikTok ontdekt. Volgens het onderzoeksbureau Newcom, komt dit omdat jongeren minder konden uitgaan, er geen studentenfeesten en festivals waren en studeren op locatie niet mogelijk was. Daardoor was er veel meer tijd voor digitale activiteit.

TikTok voor bedrijven

Ook bedrijven zijn slim in gaan spelen op deze nieuwe trend. Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om winkels te bezoeken en moesten bedrijven zich gaan verdiepen in het online bereiken van de doelgroep.

Maar op welke manier kan je snel en makkelijk een product onder de aandacht brengen bij je doelgroep? Juist, via TikTok!

Verschillende supermarktketens, kledingwinkels en sportretailers werven nieuw personeel of brengen een nieuwe collectie onder de aandacht. Het platform is voor veel bedrijven een nieuwe manier voor het maken van promotie geworden.

Aktiesport A-Team campagne

Wij van Dr.WOOOW! wisten ook goed in te spelen op deze nieuwe trend. In 2021 lanceerde wij de Aktiesport A-Team campagne. De nieuwe online marketingcampagne van Aktiesport!

Met het A-Team brengen we de Aktiesport collectie op een positieve manier onder de aandacht met onze creativiteit, overdosis humor, dans en voetbal skills.

Met trots kunnen wij zeggen dat we na een jaar de 200K volgers op TikTok hebben aangetikt. Een stijging van 1566%(!) ten opzichte van de 12K waarmee we gestart zijn. In 2022 gaan we enthousiast verder met het creëren van nieuwe content voor het TikTok kanaal van Aktiesport en hopen we op nog meer WOOOW momenten op dit platform

Benieuwd geworden naar deze campagne? Wacht dan niet langer en bekijk snel het TikTok account van Aktiesport.

Ben jij ook toe aan een WOOOW moment voor je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

@aktiesport Wie gaat er winnen volgens jou? #uefa #championsleague @nicharaa @yazz.minaa ♬ origineel geluid – A-TEAM by AKTIESPORT