Influencers maken je project WOOOW!

Een invloedrijk persoon die voor veel mensen een voorbeeld is op sociale media. Influencers zijn niet meer weg te denken op Instagram, TikTok, YouTube en Facebook.

Het grote bereik van deze influencers valt ook bedrijven en organisaties op, wat leidt tot grote samenwerkingen.

Influencer twist

Influencermarketing is één van de nieuwste vormen binnen de marketing bij bedrijven en organisaties die een product of dienst willen promoten. Maar waarom? Influencers kunnen, zonder dat zijn of haar volgers dit doorhebben, een product of dienst promoten. Ze geven het product of de dienst een persoonlijke twist waardoor mensen de boodschap sneller accepteren dan die van de marketeers.

Wie wordt jouw influencer?

Maar hoe weet je welke influencer je het beste kunt inzetten? Influencers sluiten zich automatisch aan bij een categorie. De categorie waar de influencer zich in bevindt is afhankelijk van het bereik. Wij zetten het graag voor je op een rijtje:

Nano influencers hebben minimaal 1.000 en maximaal 5.000 volgers. Ze worden door hun volgers gezien als betrouwbaar en hebben een vaste fanbase. Nano influencers zijn perfect voor bedrijven die een bepaalde niche of kleine doelgroep willen bereiken.

WOOOW influencers!

Wij van Dr.WOOOW! hebben ervaring met het inzetten van influencers bij marketing projecten en/of evenementen. We hebben vaste influencers die ingezet kunnen worden bij elke klus!

Kijk bijvoorbeeld naar straatvoetballer Nasser el Jackson, hij is al jaren werkzaam bij Dr.WOOOW! en het gezicht van Aktiesport en Panna Knock Out. Of klik hier voor onze andere influencers.

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u zelf een tof idee? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dr. WOOOW! (@makeitwooow)