De PUMA City Crews are back

Sinds 2018 bezoeken we verschillende amateurclubs in Nederland met onze PUMA Branded bus en de nieuwe collectie voetbalschoenen. Een campagne waarmee we de credibillity van PUMA verhogen onder de jongeren en ze kennis laten maken met de nieuwe releases. Het tekenen van Neymar Jr. heeft daar al een grote rol ingespeeld maar wij ook wij hebben met de Branded bus voor een aantal WOOOW momenten gezorgd.

Faster Football

Vorig jaar hebben we goed in kunnen spelen op het thema ‘Faster Football’. Hiervoor hebben we een speciale skill game ontwikkeld waarmee jongeren de nieuwe collectie direct op het veld kon testen en een mooie prijs konden winnen. Daarnaast was er voor de jongeren de mogelijkheid om een potje FIFA te spelen op de ingebouwde Playstation. Dit zorgde voor leuke interactie tussen de jongeren en de crew.

We are back

Ook in 2022 mogen we weer. Een nieuw seizoen van de City Crews campagne gaat binnenkort van start! Samen met een freestyle voetballer en de PUMA Branded bus zijn we tijdens trainingsavonden en wedstrijden op amateur voetbalverenigingen te vinden.

Door langs te gaan bij lokale retailers, om uitleg te geven over de nieuwe collectie, hopen we samen een groei te creëren in de sales.

Wij kijken er enorm naar uit naar het nieuwe seizoen, de nieuwe collectie en de enthousiaste jongeren die deze collectie gaat uitproberen.

Interesse gekregen in een PUMA activatie op jouw vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden!