Nike Winter Warrior

Nike Winter Warrior - Aktiesport

Voor de koude winterdagen heeft AktieSport een nieuwe kleding lijn geïntroduceerd: De Nike Winter Warrior! Deze lijn bestaat uit een aantal trainingspakken, handschoenen en snoods. Hierdoor is de Nike Winter Warrior collectie ideaal voor de sporter die zich niet laat weerhouden door het koude weer. Als vaste partner hebben wij de opdracht gekregen om een te gekke campagnevideo te ontwikkelen!

Met behulp van influencers Soufiane el Mokhtari, Jos, Teun en Sharif el Jackson hebben we een mooie videoproductie neergezet. Het gevolg hiervan is dat de collectie op een gave manier is vastgelegd voor de campagne. Het doel van zowel de videoproductie en de Nike Winter Warrior collectie was om te laten zien dat de kledinglijn gemaakt is voor de echte Warriors. Deze Warriors halen alles uit de kast om hun gewenste doel te bereiken. De campagnevideo’s zijn gedeeld op de platvormen van AktieSport en de kanalen van de influencers.

Eindresultaat

De videoproductie heeft geresulteerd tot een gave campagnevideo waarin de collectie door de influencers wordt vertoond. De online campagne heeft ervoor gezorgd dat de Nike Winter Warrior collectie onder de aandacht is gebracht bij de AktieSport consument.

Bekijk hieronder het resultaat!