PUMA Winter Pack

PUMA heeft afgelopen winter een te gekke wintercollectie geïntroduceerd genaamd PUMA Winter Pack. Deze nieuwe kledinglijn is speciaal gemaakt om de fanatieke sporters warm te houden tijdens de koude winterdagen. In opdracht van PUMA en AktieSport heeft Dr.WOOOW! een vette campagnevideo gemaakt om de collectie onder de aandacht te brengen. De campagnevideo is gemaakt in samenwerking met de getalenteerde voetbalspeler Emanuel Emegha. Mede dankzij hem is de collectie op mooie wijze in beeld gebracht voor de online social campagne.

De PUMA Winter collectie bestaat voornamelijk uit winterproef trainingspakken en accessoires die ervoor zorgen dat sporten in een koude omgeving mogelijk is. De kledinglijn is voorzien van warme invoering die de lichaamswarmte binnenhoud. Het gevolg hiervan is dat er optimaal gesport kan worden, ondanks de harde winterse temperaturen. Of je nou op het veld staat of buiten aan het chillen bent, de PUMA Winter collectie houd je warm!

Eindresultaat

In samenwerking met Emanuel Emegha hebben we een pakkende campagnevideo weten te realiseren. Het resultaat van de online social campagne is dat de collectie op passende wijze is geïntroduceerd op de markt. Tevens is de videoproductie onwijs vaak bekeken op de social kanalen van AktieSport en Emanuel Emegha.