PUMA Chasing Adrenaline

In opdracht van Puma heeft Dr.WOOOW! toffe videoproducties gecreëerd om de nieuwe  voetbalschoenenlijn Chasing Adrenaline Pack op de markt te brengen. De Chasing Adrenaline Pack is een voetbalschoenenlijn die bedoeld is voor de behendige, snelle en creatieve voetbalspelers. Om de juiste doelgroep snel en efficiënt te bereiken, heeft Dr.WOOOW! videoproducties gemaakt waarin straatvoetballegendes EasyMan en Nasser el Jackson hun spectaculairste voetbal tricks laten zien.

Beide mannen zijn welbekend in de voetbalscene. Ze hebben een groot bereik en engagement met de juiste doelgroep. Tevens weten de mannen als geen ander hoe ze hun creativiteit en behendigheid kunnen tonen op beeld. Door deze belangrijke factoren passen zij perfect bij de PUMA Chasing Adrenaline lijn.

Eindresultaat

Met behulp van EasyMan, Nasser el Jackson en de creatieve videoproductie heeft het uiteindelijke resultaat geleid tot drie spectaculaire video’s waarin de schoenenlijn wordt geïntroduceerd. Niet alleen zijn de video’s ontzettend goed ontvangen bij de relevante doelgroep, maar is het doel bereikt om een succesvolle online campagne voor PUMA te creëren. Mission well done!