Maak kennis met… Julia: Onze nieuwe creative!

Met trots stel ik mezelf aan jullie voor als de nieuwste aanwinst voor het dynamische team van Dr. WOOOW!. Mijn naam is Julia Sahin, ik kom uit Roffa en ik ben hier om mijn passie voor communicatie, creativiteit en urban culture te delen binnen onze marketing.

Iets Over Mij

Op mijn 21ste, net na het behalen van mijn Bachelor in Communicatie, wist ik dat ik gelijk de praktijk in wilde. Terwijl anderen ervoor kozen om verder te studeren, besloot ik de uitdaging aan te gaan en mijn kennis toe te passen in de ‘echte’ wereld. Na een zorgvuldige zoektocht belandde ik op deze website en ik dacht meteen ‘WOOOW!’. Een bedrijf waar ik mijn vakkennis goed kan toepassen. Ook is er een diepe verbondenheid met de urban culture, waar ik me volledig mee kan identificeren.

Passie voor Urban Culture

Mijn liefde voor de jongerencultuur, voornamelijk hiphop, gaat verder dan alleen luisteren naar muziek. Al meer dan 15 jaar ben ik hiphopdanser en ik ben een trouwe bezoeker van verschillende evenementen binnen de scene. Ik omarm de rijke diversiteit en expressie die deze cultuur biedt. Ook op het gebied van fashion ben ik betrokken bij de urban culture; in baggy kleding voel ik me het fijnst. Bovendien ben ik een volger van diverse urban platforms die mij op de hoogte houden. Bij Dr. WOOOW! voel ik me thuis, vanwege de relaxte sfeer en de open en eerlijke samenwerking met collega’s.

Marketing- en Projectmanagement

In mijn rol als Marketing- en Projectmanager bij Dr. WOOOW!, ben ik de spin in het web binnen marketing en communicatie. Met mijn scherpe pen en creatieve geest zet ik mij in om merken meer zichtbaarheid te geven en het WOOOW!-effect te creëren. Met mijn doorzettingsvermogen en positieve instelling probeer ik elke dag het beste te halen uit onze campagnes en projecten.