Met Trots Lanceren wij onze nieuwe Brand Video en Strak Logo

Wij van Dr. WOOOW! zijn enthousiast om onze gloednieuwe brand video met jullie te delen. Deze video geeft een fantastische samenvatting van onze passie voor urban culture & sports. Je ziet een mix van onze recente campagnes, projecten en een glimp van het team dat achter de schermen werkt om jouw merk te helpen opvallen. De video toont hoe wij het WOOOW!-moment kunnen creëren, een essentieel ingrediënt voor succesvolle marketing.

Ons team is ongelooflijk trots op het eindresultaat en we kunnen niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden. Of het nu gaat om events, strategische planning of content, wij zijn ervan overtuigd dat deze video laat zien waarom Dr. WOOOW! de juiste partner is om jouw bedrijf te laten schitteren.

Het nieuwe Dr. WOOOW! logo

Maar dat is niet het enige nieuws. Na 11 jaar gebruik te hebben gemaakt van de bekende “Make it W😮😮😮W” smileys in ons logo, besloten we dat het tijd was voor iets nieuws. We vroegen onze LinkedIn-volgers wat zij ervan vonden, en 61% van de stemmen suggereerde dat we afscheid moesten nemen van onze geliefde W😮😮😮W-matties. Hoewel we meestal graag onze eigen weg volgen, hebben we dit keer naar jullie geluisterd! Check de logotransformatie hier.

We zijn trots om ons vernieuwde logo te presenteren. Het heeft een strakkere look & feel. Terwijl we afscheid nemen van de smileys, houden we vast aan de energie en het enthousiasme die jullie van ons gewend zijn.

Bekijk de nieuwe Dr. WOOOW! brand video hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt.