Elite Panna Tournament powered by Puma and Aktiesport!

Zaterdag 7 juli vond het Voetbalfestival plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Wanneer men binnen kwam zag men gelijk dé straatvoetbalspot van het event: het Elite Panna Tournament. In samenwerking met PUMA en Aktiesport werd dit internationale straatvoetbaltoernooi georganiseerd.  

Vanaf de opening van het Voetbalfestival hadden jonge straatvoetballers de kans om een ticket af te dwingen voor het Elite Panna Tournament, dat in de middag plaats vond. Tot aan het begin van de middag konden bezoekers vrij deelnemen aan het Open NK Panna Knock Out, om zich te kwalificeren voor de finales later op de dag.

Voor het Elite Panna Tournament werden de 16 beste straatvoetballers uit landen als Duitsland, Denemarken, Frankrijk, België en natuurlijk Nederland bij elkaar gebracht om in de nieuwste pannakooi de ICON tegen elkaar te strijden om de winst. Het toernooi werd door wereldkampioen panna Easy Man aangevuld met 16 talentvolle straatvoetballers uit de Benelux die gemotiveerd deelnamen aan zijn challenges binnen de #NewLevels campagne van PUMA. Naast de challenges was het event een van de highlights om de zoektocht uiteindelijk te kunnen winnen. Wekelijks dropte de wereldkampioen panna een nieuwe challenge waarbij hij op zoek gaat naar de New Level player, om vervolgens samen op tour te gaan langs Aktiesport stores én € 1.000,- cash te winnen!

Met PUMA X Aktiesport branding, de nieuwste outfits van clubs als Dortmund, Arsenal en Marseille en de revolutionaire pannakooi de ICON was het Elite Panna Tournament een duidelijke hotspot deze dag. Hierbij was veel aandacht voor de wedstrijden van internationale straatvoetbaltoppers waaronder Easy Man, Nasser el Jackson ( beide uit Nederland), Kristoffer Liicht en Amin Benmoumou (Denemarken) en jonge talenten als Anas Boukami (Frankrijk), Jasseminho (Denemarken) en Mehdi Amri (België).

Met dit toffe event zorgde Dr. WOOOW! voor een WOOOW spot op het Voetbalfestival én weer een knallend straatvoetbaltoernooi voor de community in Nederland. Benieuwd naar de aftermovie? Check het hier!