WOOOW activatie voor PUMA en Intersport TWIN

Dr. WOOOW! heeft in opdracht van PUMA en Intersport Twinsport op zaterdag 11 en 18 maart een sensationele panna activatie uitgerold in de vestigingen Hengelo en Cruquius. Het doel was om PUMA’s nieuwste Supercharge Pack onder de aandacht te brengen van de consument. Samen met PUMA en Intersport ontwikkelde Dr. WOOOW! het Panna Playoff concept. Op beide locaties konden jongeren tot en met 15 jaar de nieuwste collectie van PUMA uitproberen door middel van het concept Panna Playoff, waarbij de voetbalschoenen werden getest in een door Panna Knock Out samengestelde fully branded Panna Knock Out pannakooi.

Panna Playoff activatie

Tijdens de Panna Playoff werden er verschillende potjes Panna Knock Out gespeeld en kon je de nieuwe schoenen van PUMA uitproberen. Bovendien maakte je kans op een aantal toffe prijzen. Bij drie keer winst op rij kreeg je vijftig euro PUMA tegoed om bij Intersport Twinsport te besteden. De snelste panna van de dag won twee kaarten voor PSV – Ajax op 23 april. Uiteindelijk gingen per dag meer dan 10 winnaars naar huis met een giftcard en hebben Gijs en de regerend Nederlands Kampioen Panna Knock Out Teun ‘el Jackson’ de tickets voor PSV-Ajax gewonnen.

Veel panna’s, skills en WOOOW momenten

Met veel enthousiaste kids en jongeren was de Panna Playoff een succes en heeft Dr. WOOOW! meer awareness kunnen creëren voor het nieuwe Supercharge Pack van PUMA. We hebben genoten van de vele panna’s, skills en blije gezichten van de kids.

Ook op zoek naar een full-service bureau voor een jongerenactivatie?

Wij van Dr.WOOOW! nemen graag alles uit handen!. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw bedrijf en/of merk zowel on- als offline populair te maken.