Rebelse opening voor Aktiesport Utrecht

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari is het nieuwe Aktiesport filiaal in Utrecht officieel geopend. Als vaste partner zijn wij weer gevraagd om mede invulling te geven aan een knallende opening.

Online hype

In de week voorafgaand aan de opening hebben wij gezorgd voor online commotie in Utrecht en omstreken. Zo zijn de Aktiesport Athletes midden in de nacht actief geweest om op allerlei plekken in Utrecht de bekende A van Aktiesport met krijtspray, wat lijkt op graffiti, op de grond te spuiten. Hierna hebben we lokale Utrechters ingeschakeld om online extra heisa te creeren in aanloop naar de opening.

Uiteraard hebben we het spuiten van de A’s ook weer op een spectaculaire manier vastgelegd en dat op de vrijdag voor de opening onthuld op de socials van Aktiesport. Zo kwam er ook een einde aan alle speculatie. Daarnaast hebben we nieuwsplatform Indebuurt ingeschakeld voor extra bereik.

Zonnig openingsweekend

In het weekend werd het nieuwe filiaal geopend en dat werd gevierd met 25% extra korting op alles! Om dit kenbaar te maken hebben wij met de Aktiesport Athletes Nasser el Jackson en Easy Man gezorgd voor entertainment voor en rond de winkel. Zij werden daarbij ondersteund door freestylers Roxx en Belgisch kampioen Martijn Debbaut. Ook heeft DJ Josip in de Aktiesport branded DJ Booth gezorgd voor extra sfeer in de nieuwe winkel.

Gedurende het openingsweekend hebben wij met ons camerateam weer veel content geschoten om de socials van Aktiesport de komende weken te activeren en terug te kijken op een geslaagde opening!