PUMA City Crews volledig in het teken van Gaming

Na de succesvolle City Crews campagne in het 3e kwartaal van 2018 zijn wij ook de afgelopen weken weer op pad gegaan in de PUMA bus.

City Crews
Bij PUMA City Crews worden, in samenwerking met retailers als Sport2000, 100% Voetbal en Voetbalshop, verschillende amateurclubs door heel Nederland bezocht. Zo waren we onder andere te vinden bij VV Capelle, SV Kampong, VV Steenbergen en SV Houten.

Dit doen we als team van Brand ambassadors in een complete PUMA branded bus vol met de nieuwste modellen PUMA ONE en PUMA FUTURE. Op een trainingsavond of wedstrijddag krijgen (jeugd)leden dan gratis de kans om deze modellen in de praktijk te testen.

Koppeling gaming

Het ‘Power Up’ pack is geïnspireerd op Gaming en daarom was de Playstation met FIFA 19 weer te vinden achter de zijdeur van de bus. Verder hebben wij een real-life FIFA Skill Game uitgewerkt in het thema waar je verschillende prijzen kon winnen tijdens het testen van de schoenen. Zo gaat de winnaar van de complete tour binnenkort zelfs met zijn hele team naar een wedstrijd van één van PUMA’s paradepaardjes; Borussia Dortmund.

Skills

Daarnaast hebben wij de tour extra WOOOW! gemaakt door Brand Ambassadors met skills in te zetten, dus natuurlijk was er ook de mogelijkheid om ze uit te dagen voor een potje panna. Met de gruwelijke bus, het toffe ‘Power Up’ pack, de FIFA Skill Game en onze skills was het weer een meer dan geslaagd City Crews seizoen.