Dr. WOOOW! Zet helden van de straat in!

Wie is er niet gek op superhelden? Sterk, stoer, supersnel of superslim.. Superhelden zijn altijd een voorbeeld voor jongeren geweest. Dr. WOOOW! Maakt van de talenten op straat de nieuwe superhelden, in de campagne voor Slimpie.

De uitdaging van Slimpie klonk als volgt: “Hoe koppelen wij een suikervrije limonade aan stoere, sportieve jongeren? Dr. WOOOW! Bracht de Slimpie Street Heroes tot leven.

Hierbij staan urban sporters Tom, Nasser en Jeand symbool voor verbinding tussen jongeren en sport. In een 360 graden content campagne zorgen de nieuwe superhelden voor zichtbaarheid en credibility voor het drankjesmerk.

Met een creatief team is de uitdaging onder de loep genomen met als gevolg de volgende resulaten: Superhelden vind je op straat. Bekende, vaste influencers Jeand, Nasser, en Tom en Sidekicks Douwe Macare (olympisch skateboarder) en Freerunner Ravi (Friends CRW) werden ingezet voor de campagne als ware SlimpieStreetHeroes.

#SlimpieStreetHeroes is ingezet als versterking door crossmediale promotie in panna!magazine waarbij er zowel online als offline interactie plaats vind met de doelgroep. Als gevolg een groei van zichtbaarheid in retail en supermarktbladen (hallo jumbo, allerhande etc.)

Via social media worden er advertenties gepubliceerd en zijn er mini-influencers ingezet voor diverse win acties zodat het gaat leven onder de doelgroep en hun volgers.

Bekijk de #SlimpieStreetHeroes eindresultaat op Instagram! @slimpiestreetheroes #slimpiestreethero