WOOOW! Lancering voor Doetinchem als thuisbasis van Jong Oranje

Stadion de Vijverberg van De Graafschap in Doetinchem wordt de nieuwe thuisbasis van Jong Oranje. Omdat dit nog niet algemeen bekend is kregen wij van de KNVB de opdracht om dit op een originele manier onder de aandacht te brengen met een guerrilla actie en videoproductie.

Als ludieke stunt hebben wij de straatnamen van bekende Doetinchemse straten en pleinen vervangen door bijvoorbeeld ‘Steven Bergwijnstraat’ of Justin Kluivertstraat’. Dit hebben we gedaan met freestyle voetballer TomV en freerunning en tricking specialist Ted Heil van Friends-crw. Op die manier hebben we nog meer spektakel toegevoegd aan deze guerilla actie. De inwoners van Doetinchem waren stomverbaasd toen zij deze jongens aan het werk zagen.

Om te kijken of de Doetinchemmers wel op de hoogte waren van de ontwikkelingen rond Jong Oranje hebben wij ze nog op een ludieke manier ondervraagd om de leukste reacties te krijgen.

Online heeft de door ons geproduceerde video op verschillende KNVB kanalen voor veel extra publiciteit gezorgd rond Jong Oranje.

Bekijk hieronder het eindresultaat!