Straatvoetballers on tour voor KNVB Futsal Fissa

De afgelopen maand waren TomV, Nasser El Jackson en Jeand Doest op tour! De artiesten gingen in 20 dagen langs maar liefst 34 scholen! De straatvoetbalartiesten waren op pad voor de KNVB Futsal Fissa.

De KNVB probeert het zaalvoetbal weer op de kaart te brengen. Hiervoor werden TomV, Nasser El Jackson en Jeand Doest ingeschakeld om met hun skills het zaalvoetbal te promoten. Futsal Fissa staat voor zaalvoetballen op muziek en er een feest van maken. Het project staat in het teken van de finale waarbij een blacklight zaalvoetbalfeest wordt gegeven op de winnende school. Het doel van de tour was om de scholen enthousiast te maken voor de deelname aan de Futsal Fissa. De deelname betreft het uitvoeren van de challenges en wie deze het op de meest originele manier uitvoert is de winnaar. De KNVB pakt op de finale uit met muziek, boarding, blacklight en uiteraard, onze straatvoetballers.

Met twee gebrande goaltjes, beachflags, een boombox, fissamuziek en fantastische skills, maakten TomV, Nasser en Jeand er een waar voetbalfeest van op alle 34 scholen. Om het bereik nog meer te vergroten, produceerden de artiesten één vlog per week, die vervolgens geplaatst werden op het youtube kanaal van Jeand Doest: JeandDoestTV. Binnen twee weken hebben deze video’s een bereik gecreëerd van bijna 30.000 kijkers.

Wil jij ook TomV, Nasser en Jeand zien op Futsal Fissa tour?

Bekijk dan de vlogs hieronder: