Spectaculaire lancering WEURO2017 in Koopgoot Rotterdam

Rotterdam host dit jaar enkele wedstrijden van het EK Vrouwenvoetbal op het Kasteel van Sparta Rotterdam. De gemeente Rotterdam wilde dit op een originele manier kenbaar maken, en liet dit aan Dr. WOOOW! over! Wie vrijdagmiddag 7 april in de koopgoot liep heeft het waarschijnlijk al gezien, gemerkt of zelfs ervaren. Wij hebben gezorgd voor een hele unieke guerilla actie in dé sportstad van Nederland.

In de koopgoot werd een mysterieuze oranje bal neergelegd. Op het moment dat een voorbijganger de bal aanraakte begon de actie vanuit alle hoeken en gaten van de Koopgoot. Onder luid gejuich en een hoop geluid van voetbalsupporters kwamen bekende freestylers en panna spelers tevoorschijn voor een 1vs1 battle. De straatvoetballers waren niemand minder dan de Rotterdammers Jeand Doest en Jolina Amani Baessa, de Franse Mélody Donchet en de uit België afkomstige Soufiane Bencok.

Nadat één van deze straatvoetballers een panna uitdeelde aan een winkelende voorbijganger verdween de hele crew en bleef het ‘slachtoffer’ verbijsterd achter met de boodschap: Let’s Celebrate WEURO2017 van 16 juli t/m 6 augustus.