PumaPanna! – Jeand Doest tekent bij Puma

Afgelopen woensdag werd het officieel: Jeand Doest tekent een contract bij Duitse sportgigant Puma! De wereldkampioen panna is hiermee de 1e Nederlandse straatvoetballer die een contract tekent bij een internationaal sportmerk, een primeur. Dit werd meteen de wereld ingebracht tijdens de lancering van de Puma campagne in Parijs. In het bijzijn van Mario Balotelli, de Franse freestyler Lisa Zimouche én Franse rapper MHD toonde Jeand zijn skills.

Met zijn unieke talent, opvallende uiterlijk én natuurlijk zijn panna’s is Jeand sinds deze week dus een échte ‘Puma Athlete’. Vanaf nu zal Jeand tot één van de gezichten van Puma behoren. Dit belooft veel toffe momenten, events én panna’s!

Jeand is vaak te zien als ambassadeur van het KNVB Straatvoetbal, in video’s van Aktiesport en niet te missen: zijn eigen YouTube- en Instagramkanaal waar haast dagelijks de meest unieke panna’s te zien zijn! Op deze wijze inspireert hij vele jongeren en laat hen zien dat je vanaf de straat de top kunt bereiken.