Freestyle Voetbal Girlpower!

2017 had een vliegende start voor Dr. WOOOW! Op 2 januari werd een spetterende freestyle voetbalshow neergezet tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Utrecht. Het podium was deze keer bestemd voor een bijzondere duo-show, welke het bewijs leverde dat het voetbal echt niet alleen een mannenwereld is.

 

 

Utrecht is één van de speelsteden van de Women’s EURO 2017 en dit wilden ze graag uitdragen door tijdens de presentaties van de nieuwjaarsreceptie ook een mooie voetbalshow op te nemen. Natuurlijk kon het niet anders dat ook aan de voetbalshow een vrouwelijke tintje werd gegeven. Zowel binnen het vrouwelijke veldvoetbal, als het vrouwelijke freestyle voetbal kent Nederland het nodige talent. TomV deelde het podium met Ankie An, die duidelijk liet zien dat zij haar mannetje kan staan op een groot podium als die van het CineMec.

In een overvolle bioscoopzaal met genodigden vertoonden Ankie An en TomV hun speciale duo show. Bij het aflsuiten van de show kregen ze daverend applaus, maar dat was niet de enige waardering die ze ontvingen. Na afloop werden de artiesten aangesproken in de foyer: “Ontzettend knap gedaan, wat leuk om te zien!”, aldus Jan van Zanen, burgemeester van Gemeente Utrecht.

Wilt u ook wat leuks doen omtrent het EK Voetbal voor vrouwen en het dynamische duo boeken bij uw evenement? Neem contact met ons op!