De 2e editie van de KNVB Straatvoetbal Games was WOOOW!

Zaterdag 1 juli was het zover, wij hadden de eer om in samenwerking met de KNVB de KNVB Straatvoetbal Games 2017 te organiseren. Na het succes van vorig jaar op het Schouwburgplein in Rotterdam was de Jaarbeurs in Utrecht het decor voor dit jaar.

Voor straatvoetballiefhebbers uit heel Nederland werd het een dag om nooit te vergeten. Zo werden onder andere de Nederlands Kampioenschappen 4 tegen 4, Panna en Freestyle gehouden en was er ook volop entertainment met verschillende Urban Sport Shows, clinics en een optreden van niemand minder dan Ronnie Flex. Men kon ook op de foto met bekende Youtubers als JoeyCraig, Harm (bekend van HetGames) en Youstoub.

Alsof dit nog niet genoeg was was er ook een challenge area ingericht met meer dan 20 verschillende challenges, van voetbaldart en ‘Stift ‘m erin’ tot de welbekende Smartgoals. Een digitaal potje voetbal spelen tegen je vrienden was mogelijk in de speciaal ingerichte FIFA Corner. Speciale aandacht gaat uit naar Disney XD, waarvoor wij deze keer extra groot hebben uitgepakt met de bekende Footbowl activatie.

Bekijk deze geweldige dag hieronder door de ogen van de Street Lions.