‘CHASING ADRENALINE’ 

Easy Man tijdens de Aktiesport shoot

Op 17 augustus heeft PUMA haar nieuwste lijn voetbalschoenen geïntroduceerd met het ‘Chasing Adrenaline’ pack. Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Nederlands grootste sportretailer Aktiesport. Als vaste partner hebben zij ons daarom ook gevraagd passende campagnevideo’s te ontwikkelen voor deze nieuwe lijn, om vervolgens te verspreiden via de Aktiesport socials & influencers. Benieuwd naar hoe we dit hebben gedaan? Lees snel verder.

ULTRA & FUTURE

Binnen Chasing Adrenaline is er een onderscheid gemaakt tussen de nieuwe ULTRA schoen, die volledig om snelheid draait, en de FUTURE die gebouwd is voor de technische speler met onverwachte bewegingen. Vanuit dit thema zijn we creatief aan de slag gegaan en hebben we beide schoenen een gezicht gegeven.

Tweevoudig wereldkampioen Panna ‘Easy Man’ is een echte FUTURE speler. Met zijn opmerkelijke skills speelt hij regelmatig zijn tegenstanders uit. Tweevoudig wereldkampioen Groundmoves Nasser el Jackson heeft onnavolgbaar snelle bewegingen en is daarom een echte ULTRA speler. Door hen tegen elkaar te laten battlen hebben we het beste in beide spelers naar boven gehaald, en krijgt het publiek het beste van zowel de ULTRA als de FUTURE te zien.

Om de sfeer te zetten hebben we gekozen voor een indoor locatie en gewerkt met verschillende elementen als rook en licht om een zo optimaal mogelijke sfeer te creëren en daarmee de producten perfect uit te lichten.

Eindresultaat

Het resultaat zijn 3 korte, flitsende campagnevideo’s waarin de kenmerken van beide schoenen perfect naar voren komen en die ook verspreid zijn via de socials van Easy Man, Nasser el Jackson en Aktiesport zelf. Dit resulteert in een directe salesboost & impuls van het merk PUMA bij de Aktiesport consument.

Check hieronder het eindresultaat!