‘WEURO 2017’ was zowel op als buiten het veld een geweldig succes voor Nederland!

augustus 11, 2017
Geen reacties

De afgelopen weken kleurde heel Nederland weer even Oranje. Het Nederlands vrouwenelftal, beter bekend als de Oranje Leeuwinnen, veroverde de harten van voetbalfans en sleepte uiteindelijk zelfs de titel binnen tijdens het EK op eigen bodem. Wij feliciteren de Oranje Leeuwinnen natuurlijk met hun geweldige prestatie!

Women’s EURO 2017, beter bekend als ‘WEURO 2017′ heeft alle records gebroken. Zo was de finale de bestbezochte vrouwenvoetbalwedstrijd ooit in Nederland en hebben er in totaal 81,5 miljoen mensen naar alle wedstrijden gekeken. Dit betekent natuurlijk dat dit een geweldige boost geeft aan de toch al snelstgroeiende sport op dit moment.

Wij zijn er trots op dat we een bijdrage mochten leveren aan dit grote succes. Zo hebben we promovideo’s geproduceerd voor de speelsteden Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Ook mochten we invulling geven aan een aantal voetbalfestivals en hebben we stadionshows verzorgd tijdens het ‘100-dagen moment’ op 7 april en de Keepie Uppie Finale.

Heeft u de guerilla actie die wij hebben bedacht en uitgevoerd ter promotie van speelstad Rotterdam nog niet gezien? Kijk deze dan hieronder terug!