Events & Side events

Dr. WOOOW! heeft jarenlang ervaring in het organiseren van evenementen voor kinderen, scho­len, gemeentes en bedrijven. Deze evenementen variëren van kleinschalig- tot grootschalig. Niets is ondenkbaar en de activiteiten van Dr. WOOOW! zullen absoluut zorgen voor een WOOOW! dag. Dr. WOOOW! kan een aantal zaken of de gehele organisatie van uw evenement uit handen nemen. Enkele voorbeelden van evenementen die wij voor u kunnen organiseren zijn:

  • Organisatie van openingen, sportdagen en festiviteiten.
  • Organisatie van toernooien, shows, workshop, etc
  • Aansturing van alle betrokken partijen zoals catering, muziek, licht & geluid, beveiliging, locatiebeheerder etc.

Verder kan Dr.WOOOW! uw evenement ook voorzien van een volle­dige bemanning. Dr. WOOOW! beschikt namelijk over een poule van ervaren mensen uit de evenementenbranche. Deze medewerkers zijn ingedeeld in een aantal categorieën; op­bouwers, begeleiders, event- en tourmanagers. Wij hebben alle mogelijke mankracht beschikbaar voor de totale organi­satie van omvangrijke evenementen.

Concepten
Naast het bedenken van een concept op maat biedt Dr. WOOOW! vaste event concepten aan. Hieronder een aantal voorbeelden van onze vaste concepten;

Side events
We beschikken ook over verschillende attracties die een goede aanvulling kunnen zijn op uw evenement. Neem hieronder een kijk.