Over ons

Danijel Ribaric

Danijel Ribaric

Functie   
Oprichter/founder/directeur

Slogan
“We bring you that WOOOW moment!”

Danijel is de oprichter en directeur van het bedrijf. Hij heeft Dr.WOOOW! begin 2013 opgericht en geeft iedere dag de volle 200% om Dr. WOOOW! te laten groeien. Met zijn eigen freestyle voetbal achtergrond en zijn jaren ervaring in de evenementen en entertainment branche weet hij altijd het WOOOW te realiseren.

Eva van Koeveringe

Eva van Koeveringe

Functie
Stagiaire

Slogan
“If you do it, do it WOOOW!”

Eva houdt zich voornamelijk bezig met het op to date houden van de social media kanalen van een aantal artiesten Dr. WOOOW! zelf. Wanneer nodig helpt ze ook met andere opdrachten.

 

Stefan Molendijk

Stefan Molendijk

Functie
Account Manager

Slogan
“Don’t dream your life, live your dreams”

Stefan was op 12-jarige leeftijd al bezig met freestyle voetbal! Stefan heeft van alles gedaan, van verschillende workshops tot een internet commercial voor Pepsi. Hij treedt nog steeds op, maar is vooral achter de schermen bezig bij Dr. WOOOW! zodat anderen net zo kunnen schitteren als hij dat heeft gedaan.

Gomez Leckie

Gomez Leckie

Functie
Sales talent

Slogan
Let’s talk WOOOW!”

Gomez is na een stage periode nog steeds betrokken bij het bedrijf. Hij is uitgegroeid tot het salestalent van Dr.WOOOW en heeft al veel projecten binnengehaald.

Marija Pranjic

Marija Pranjic

Functie
Event Manager

Slogan
“We’re just trying to find some color in this black & white world”

Maria is vanaf dag één al bij het bedrijf, en is een echte helpende hand. Met haar marketing en sales skills heeft ze er voor gezorgd dat Dr.WOOOW! is blijven groeien. Op dit moment is zij nog actief voor Dr. WOOOW! als event manager wanneer nodig.

Tim Bout

Tim Bout

Functie
Event manager & Host

Slogan
“Your WOOOW! moment is my goal!”

Ook Tim is begin 2014 binnen komen rollen. Als snel bleek dat hij de perfecte artiesten en eventmanager is. Op dit moment zet hij zich nog in voor Dr.WOOOW! als eventmanager en host.

Alfredo Silva

Alfredo Silva

Functie
Grafisch Ontwerper

Slogan
“I always aim to get down to the root of the matter”

Alfredo is het grafisch brein achter de artiesten en Dr. WOOOW! zelf. De huisstijl, websites en promotiematerialen zijn en worden door Alfredo ontworpen.